Meditatie & Visualisatie


Basiscursus ‘Het begin van de reis’

Tijdens de basiscursus maak je kennis met verschillende ademhalings- en visualisatieoefeningen. Je wordt je bewust van je lichaam, je gedachten, je emoties en je gevoelens. Met behulp van oefeningen kun je ervaren waar spanningen, emoties en onvruchtbare gedachten vast zijn gaan zitten en hoe je je daarvan zou kunnen bevrijden, en hoe het anders kan. Andere oefeningen helpen je ontvankelijker te worden voor je intuïtie, je eigen spiritualiteit en je verbonden te voelen en te weten met het Goddelijke, het Al. Tijdens de meditatieve oefeningen kun je contact met je diepe zelf ervaren, van waaruit je je verlangens - waar het voor jou om gaat - kunt (her)ontdekken.

Cursus: 4 bijeenkomsten van 2 uur. Kosten: € 75 voor de gehele cursus.Voor tijden en locaties zie bij Informatie & contact.

Vervolgcursus ‘Het volgen van het pad’

Hier verdiepen we de meditatieve oefeningen met aandacht voor lichaam, gedachten en gevoelens. Ook werken we vanuit de visualisatieoefeningen verder met onze innerlijke beelden. Deze beelden, die uit jouw binnenste komen, bevatten thema’s die je vanuit je eigen kern raken en kunnen daarmee toegangspoorten naar diepere lagen in jezelf zijn. Het ervaren van die diepere lagen helpen je contact te maken met wat voor jou belangrijk is in het leven, waar het voor jou omgaat in verbinding met anderen, de Ander, God of Goddess.

Bij deze cursussen is het de bedoeling dat je gemakkelijke kleding en schoeisel draagt. Tijdens de oefeningen zitten we op stoelen.

Cursus: 4 bijeenkomsten van 2 uur. Kosten: € 75 voor de gehele cursus.Voor tijden en locaties zie bij Informatie & contact.